Docent & leerling: Spotify playlist speelt alleen een sample van 30 seconden af

FAQ

Als je een nummer aanklikt in je eigen Spotify playlist (leerlingomgeving), of via de docentenmodule een nummer uit de playlist van je leerling iprobeert af te spelen, dan hoor je maar een sample van het nummer van ongeveer 29 a 30 seconden.

Dit komt doordat je niet meer ingelogd bent in je webbrowser in spotify. Dit kan komen doordat je een nieuwe pc/mac hebt, een andere webbrowser bent gaan gebruiken of je hebt de instellingen van je browser gereset. De oplossing is heel eenvoudig.

  • Start in dezelfde browser als waar je ook Musicdott in opent (voorkeur voor Google Chrome) Spotify (https://www.spotify.com).
  • Log in met je Spotify account.
  • Ververs de Musicdott pagina
  • Voila, je playlist speelt weer volledige nummers af.