Serverupdate

Omdat we continuïteit en performance heel belangrijk vinden is besloten om de serveromgeving voor Musicdott verder uit te breiden. Een tweede server is geplaatst om de database, website en mailomgeving te synchroniseren. We hebben gekozen om jullie daar weer niets van te laten merken en dat is wederom gelukt!

We hadden al voor een goede externe back-up van de data gezorgd en verliezen daarnaast de veiligheid uiteraard ook niet uit het oog. Met regelmaat wordt het besturingssysteem van de laatste beveiligingsupdates voorzien.

Mocht er toch nog iets fout gaan dan zal ons management systeem ons daar over informeren en kunnen we direct actie ondernemen. 

In onderstaande netwerktekening zien jullie hoe de Musicdott omgeving is ingericht en dat we alles er aan doen om te zorgen dat de systemen 24×7 beschikbaar zijn.